Fredagsmys

Sitter just nu hos svärmor och svärfar så uppdaten blir snabb.
Middagen jag tillträdde tidigare ikväll blev en succé och även kladdkakan jag fixa till innan vi åkte :) jättekul måste jag säga! (: Måste kila.

Kram kram


Dagen börjar gå mot sitt slut

Har precis krupit ner under täcket så jag tänkte jag bloggar några rader innan det är dags att sova.
Kvällen gick jättebra på "extra" jobbet hos det "nygamla" teamet fram tills jag kom hem från jobbet - suck! Insåg ganska snart att jag fått med mig bil nyckeln hem till en av komun bilarna. I hopp om att ytterdörren inte hunnit låsa ger jag mig iväg ut till skultorp igen - dörren var självklart låst! Det var bara att vända och åka hem igen, ställa in kvällens planer, åka hem, ställa klockan och sova för att orka upp tidigt och åka och lämna nyckeln men icke, vem kommer inte till min räddning om Kikki! Hon var så snäll att trotts att klockan var närmare 23.00 följde hon med ut till lokalen och låste upp så jag kunde lämna in nyckeln - Du är guld värd!!

När allt var på plats bestämde jag mig för att promenera bort till Carro och där fastna jag fram tills nu. Så efter kvällens bravader och många skratt kommer jag nu att somna gott.

Nattinatt <3


Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Kaffe och en smörgås under tiden den fina melodin ljuder i mina öron, låten är gammal men för mig bjuder den på många fina minnen, minnen från min barndom, Fred Åkerström - Jag ger dig min morgon.

Snart är det dags att byta om till kommunklädet för att sedan åka iväg och jobba några timmar innan jag tackar för denna arbetsvecka och tar helg (:

Trevlig kväll ! Puss&Kram


Älska vardagen!

Har haft fullt upp så har inte haft en möjlighet att blogga den sista veckan, ber om ursäkt för detta! Efter några turbulenta veckor börjar saker och ting bli som de ska igen vilket känns väldigt skönt! Inte nog med att vardagen är som den borde har jag också hunnit med att boka en resa(!) tillsammans med min sambo, den 30dec åker vi till lanzarote - längtar nästan ihjäl mig!

Vårt hotell ! (:


Tydligen funkade det..

Nedanför kommer lite fler bilder på bilen som jag krockade med i fredags..


Blogg i mobilen ballar ur

Det verkar inte som om det inte funkar.. Kan inte uppdatera, eller?!


Angående olyckan i fredags

Har inte orkat blogga för en nu efter det som hände i fredags. För er som inte vet så var jag med i en trafik olycka under arbetstid (som tur va, min bil hade jag nog inte överlevt i), hur som helst, händelsen var enligt följande: Jag kom i ett rödljus, skulle rakt fram. När jag närmade mig korset slog ljuset om och det blev grönt, jag gasar upp och lägger i 3:an.. Sekunden senare hör jag däcktjut och något rött till höger om mig sen small det!! Min bil slungad runt ett halvt varv och drar med sig trafikljuset ner i farten. Bilderna nedanför visar skadorna, fick tidigare idag veta att bilen kommer att skrotas eftersom skadorna blev för allvarliga. Jag klarade mig undan med ömhet och muskelvärk i hela kroppen vilket jag kan stå ut med då jag vet att det kunde blivit så mycket värre efter vad vittnen till händelsen sa och också ambulanspersonalen. Killen i den andra bilen körde mot rött.. Otäckt, olustigt och obehaglig känsla.. Men samtidigt är jag obeskrivligt tacksam att jag klara mig så bra - änglavakt!

Kvällen ikväll

Hann inte mer än bli klar med naglarna så åkte jag och Kristian till mamma som ville bjuda på middag och kaffe, (: Vi kom hem för bara en liten stund sen så nu ska jag göra mig redo för natten och gå och lägga mig faktiskt. I morgon bitti blir det jobb igen, sista dagen innan helg - om det ska bli skönt med ledig helg det säger jag bara!

Nedanför är resultatet på naglarna, får se om jag orkar lägga upp stegvis som var tanken från början.. Kanske, kanske inte (;
Godnatt, sov så gott


Kvalitetstid

Hemma från jobbet, tillsammans med min magkatarr ska jag nu fixa mina naglar tänkte jag.. Får se hur det går (:


Bestämt sen innan

Köks fönstret, allt är inte nytt utan bara lampan till höger, bilden är ganska dålig men tog den så som det ser ut just nu så det får bli bra. Efter mitt byte av gardiner insåg jag ganska snart att fönstret såg väldigt naket ut.. Den nya lampan gjorde susen :)

Nu ska jag kika på g and a (:


Något jag tänkt på länge..

Kryddkvarnar, det är något som jag funderat på länge att jag vill ha men har aldrig kommit till skott att fixa hem några, fram tills idag.. (: Dessa tre föll jag för direkt, ett plus var absolut att de också innehöll kryddor som tydligen ska vara väldigt goda!

Grillkrydda, pepparmix och flingsalt (:


Tidigare idag

Då detta kort togs var klockan strax efter klockan 8 i morse, alla tre var oroliga för den kön vi hade väntat oss men icke! Det var bara att promenera in och köra igång (: Då vi började bli klara framåt lunch kom den stora ruschen vilket blev en lättnad då vi efter att pratat med ola-konny och Morgan (söta mammas önskemål) så gick vi till kassorna utan någon kö och betalade, underbart!

Har fixat i ordning på sakerna jag fick med mig hem så tänkte att jag skulle lägga upp två bilder iaf :) detta kommer snart..


Helt slut efter dagens äventyr

Ligger utslagen i soffan efter dagen i Ullared och på Gekås, sakerna jag fick med mig hem kom inte längre än till vardagsrumsbordet.. Så typiskt mig! Försöker övertala mig själv att det borde vara så tills Kristian kommer hem så att han får titta på sakerna men egentligen vet jag om att det bara beror på lathet från min sida (; Dock kommer jag garanterat låta det vara så, iaf en stund till! Får jag ordning på någonting lägger jag ev upp bild lite senare, lovar ingenting, hihi.

Bilden nedanför visar hur mitt bord i varddagsrummet ser ut, med andra ord - KAOS!!!


Rast på jobbet

Har landat i soffan, maten är uppäten och snart är det dags att sätta igång med jobb igen :) efter jobbet ska jag träna sen tvätta så det blir full rulle för art sedan somna gott - tidigt förhoppningsvis så jag orkar upp i morgon.

Måste kila.


Inte som planerat men ändå väldigt behagligt

Jag blev kvar längre än jag trodde hos Sanne, kika på film, snackade massa om allt och unna oss onyttigheter vilket kanske inte var jättebra, iaf inte det sistnämnda men gott var det ! (: Vid 21 insåg jag att det verkligen var dags att bege mig hemåt då jag kom på att jag inte lagat mat ännu, suck! Så iväg hem och ställa sig vid spisen, i brist på fantasi (som vanligt)) så fick det bli pyttipanna och stekt ägg, jag måste erkänna att det faktiskt låg en hel del lathet i valet av mat också men vad gör man inte när klockan är mycket mat MÅSTE lagas till morgondagen(?). Nog om ointressant mat eller nog med det mesta faktiskt, iallafall för idag.. Jag hållet mitt löfte till mig själv, att sova något sånär varje natt och INTE slarva! Hittills har jag lyckats men jag hade inte väntat mig annat, det är ju trotts allt bara andra natten, haha.

Godnatt och sov så gott !


Hos Sanne

Konstaterade precis att det inte är jätteroligt att sitta och titta på när andra äter.. Orka gå hem och laga mat sen liksom..?! Runt omkring oss springer en livfull Lykke iaf, precis överallt är hon på en och samma gång - busunge <3 Tur hon är så söt att man står ut ändå, hihi :)

Återkommer senare


Snabb uppdate

Kom precis hem från jobbet så nu har jag hoppat i privatkläderna för att bege mig över till grannen och dricka kaffe och leka med Lykke, myspys (: Hörs lite senare, kra och hej !

Godmorgon

Hinner tyvärr inte skriva mer än några rader då klockan redan sprungit iväg! Snart dags att jobba, klockan ät 06.32 och jag önskar godmorgon (:


Dagen börjar gå mot sitt slut

Har precis krupit ner under täcket för att sova efter kvällens arbete. Måste sova ordentligt då jag insåg under kvällen att jag får sovmorgon först på lördag och antagligen väldigt lite sömn natten mellan tisdag och onsdag då jag mamma och Sanne ska till Ullared för att göra ge-kås, det ska visserligen bli väldigt roligt samtidigt som jag är orolig över att det kommer vara galet mycket folk! Nyligen löning och bara månader kvar till jul, det säger ju en del! Nu blir det lite tv tittande innan jag somnar gott.

Nedanför syns en gammal bild på mig som blond, det kanske vore något att tänka på.. Bli blond igen alltså..?! (:

Sov gott, dröm sött - Godnatt <3


Dags för gofika

Idag unnar vi oss riktigt gott fika det är en sak som är säkert !


Snabb uppdate

Väntar på att plattången ska bli varm för art sedan åka och köpa lite fika som vi ska överraska svärmor med :) kvällen bjuder på jobb så jag skulle gissa på att denna dag kommer gå väldigt fort! Måste kila, kram och hej


Lördags mys

Ligger i soffan och bara njuter vilket är helt underbart! Efter att jag slutade jobba åkte jag direkt hem och satte igång med att städa så nu luktar det fräscht och framförallt så är det rent och i ordning i hela lägenheten - jag älskar känslan av nystädat! Skulle tro att kvällen kommer att spenderas hemma med en bra film, tända ljus och mys med den bästa <3 Eventuellt skulle Carro och Viktor kika förbi men det återstår att se. Just i detta nu kikar babe på slutet av filmen som han missade igår så jag fördriver tid genom att blogga vilket i sin tur säkert leder till att jag skriver helt ovesäntliga saker som inte har någon som helst betydelse eller mening så jag ger mig nog nu och spelar lite wordfeud istället som förövrigt är galet beroendeframkallande! Nog om det, dags att spela. Kram och hej


Gällande det senaste inlägget

Såg att inlägget jag skrev på min rast på jobbet lades upp nu när jag loggade in, detta var alltså vid 12tiden idag på dagen och inte nu men hur som helst, enjoy ;)


111001 - Rast

Har precis sjunkit ner i soffan på jobbet efter att jag ätit lunch, lär inte bli enkelt att ta sig upp när det är dags, är galet seg idag! Har eftermiddagen kvar för att sedan sluta 15.15 istället för 15.30 då jag fick börja tidigare i morse. Kvällen bjuder nog på festligheter, exakt vad vet jag inte än men det visar sig (:

Nu blir det till att slöa lite med en kopp kaffe innan jag ska köra igång igen.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus